IT i Elektroinženjering

Home / IT i Elektroinženjering

IT i Elektroinženjering

Mi smo kompanija koja se bavi profesionalnim savjetovanjem, projektovanjem i inžinjeringom. Tim naših stručnjaka pravi savremena rješenja za savremene kompanije, koje žele da optimizuju procese i troškove.

Po Vašem zahtjevu radimo projektovanje, montažu, puštanje u pogon, tehničku podršku i servis za sve urađene poslove, ali i za već postojeće infrastrukture.

U naš asortiman usluga spadaju izgradnja i isporuka opreme za računarske mreže, telefonske instalacije i centrale bazirane na Internet protokolu,kao i mnoge druge usluge informacijskih tehnologija.

KMK d.o.o. zapošljava stručnjake s iskustvom, spremne da odgovore na sve vaše zahtjeve. Za Vas pravimo rješenja Internet pristupa, telefonskih usluga i razmjenu podataka u mrežama računara i još mnogo toga.

Također pružamo usluge izvođenja elektroinstalacija jake i slabe struje u skladu sa zahtjevima kupaca i korisnika.

Kvalitetan kadar, korištenjem savremenih tehnologija u radu i upravljanje procesima po međunarodnim standardima garantuju kvalitet naših usluga.

Cilj i buduća orjentacija preduzeća je da postane i opstane kao vodeći partner privrede na lokalnom i regionalnom nivou.

Posvećenost rukovodstva ogleda se u pravcu razvoja preduzeća kroz sticanje novih znanja. Specifičnost preduzeća je sistemski pristup u upravljanju kroz procesni pristup u cjelokupnom poslovanju.

Neprekidna unapređenja sprovode se u cilju poboljšanja performansi procesa i cjelokupnog poslovnog sistema ka zadovoljenju potreba i želja kupaca i ostalih zainteresovanih strana.